178 Leet's in het hotel!
Log in Leet Hotel
Kamer van de Week #90
Bouw een kamer in het thema van deze week.
Geplaatst op 24-sep-2018 0:00


Hii Leets,

Het is weer tijd voor de enige echte Kamer Van De Week! Dit is, zoals de naam eigenlijk al zegt, een wekelijkse competitie waarin jij kunt proberen om de mooiste kamer te bouwen! Elk weekend krijg je van ons een nieuw thema, wordt de winnaar van de vorige week bekend gemaakt en kan je dus weer opnieuw meedoen! 

Afgelopen week
Vorige week was het thema toekomst! Deze week hebben we weer heeeel veel leuke inzendingen binnen gekregen waardoor het lastig was om een winnaar te kiezen. Toch heb ik een keuze gemaakt. Daarom heeft deze week Remie48 gewonnen! Hij heeft het leven op de planeet van Mars gemaakt, want wie weet wonen er daar over enkele jaren mensen! Hij heeft dan ook de KVDW van afgelopen week gewonnen. Wil je weten wat hij gemaakt heeft? Klik dan even op KVDW #89. 

Thema van deze week
Nadat ik al zoveel weken KVDW doe raak ik een beetje uit thema’s gelukkig zijn er genoeg Leets die altijd mee willen helpen! Mocht je nog een thema weten voor een volgende KVDW dan mag je dit mailen! Daarom is het thema deze week Fortnite! Aangezien er zoveel Leet’s er fan van zijn en er ook meubels van zijn zullen jullie je vast vermaken! Alles kan en mag maar wees vooral origineel! Je mag hierbij namelijk van alles maken. Maak jij het mooiste en origineelste? Dan win jij misschien wel deze kamer van de week!!

Wat zijn de regels?
- De kamer moet in het ‘Fortnite’ thema zijn.
- Geen bestaande kamers.
- Al helemaal geen kamer van het internet namaken/insturen!
- Met meerdere personen 1 kamer bouwen mag, maar alleen de eigenaar van de kamer krijgt de prijzen.

Wat win je?
Je wint niet alleen de eeuwige roem (naja, een week lang), maar ook de enige echte KVDW trofee in je kamer en een speciale badge en nog een heel coole SS!

Hoe doe ik mee?
Wanneer je klaar bent met bouwen van de kamer moet je een screenshot van je kamer samen met je Leetnaam en de kamernaam opsturen naar [email protected] Een screenshot maken kan heel makkelijk met de command :screenshot. Zet voor de handigheid ook even [KVDW] Fortnite in de kamernaam, dat maakt het nakijken van de kamers iets makkelijker ;).

Je hebt tot en met 30 september  23:59 de tijd om je kamer in te sturen.


Veel bouwplezier en tot volgende week!